Yksityisille

Vuosien saatossa olemme hankkineet kokemusta omakotitalojen ja piha-alueiden maanrakennuksesta. Ammattitaitoiset työmiehemme tekevät työnsä tarkasti ja sovitusti.

Toteutamme kaikki maanrakennustyöt avaimet käteen -periaatteella varmasti aikataulussa. Teemme huolellista jälkeä ja kunnioitamme omaisuuttasi. Muista, että saat palvelustamme kotitalousvähennyksen.

Omakotitalo

Ennen talosi perustuksia tarvitset ammattitaidolla toteutetut pohjatyöt. Kysy meiltä myös esim. kivetyksistä ja muurien asentamisesta.

Pihatyöt

Tarinamme sai alkunsa pihatöiden parissa yli 20 vuotta sitten. Suunnittelemme ja toteutamme pihatyösi vankalla kokemuksella.

asiakkaiden kokemuksia meistä

”Minulla ei ole muuta kuin pelkkiä kehuja antaa. Homma hoidettiin edullisesti, nopeasti, aikataulussa ja hyvin. Urakoinnin aikana sain pyynnöstä kuvaa ja videota päivittäin työmaalta, niin ei tarvinnut edes tulla paikan päälle katsomaan. Olin tyytyväinen ja niin oli kuulemma rakennusvalvontakin. Ei tarvitse miettiä, onko Haapa-aho hyvä vai huono – se on erinomainen!”

Mika Taipalus

Kokonaisvaltainen maanrakennusurakointi uutta kotia varten

”Tuttu firma jo pidemmältä aikaa. Olemme olleet tyytyväisiä. Mitä itse olen vastaavana toiminut yhteisissä projekteissa, niin homma on toiminut hyvin. Ei tarvitse paljoa väliin puuttua ja työtä tehdään juuri niin kuin pyydetään – ja saamme myös ehdotuksia miten asiat voisi tehdä paremmin. Aikatauluissa on pysytty ja hyvää on dokumentointi. Fiksua porukkaa, tietävät mitä tekevät. Ei moitittavaa!”

Vesa Kukkola

Jopera Oy

”Haapa-aho on toteuttanut meille maanrakennusurakointeja, lähinnä omakotitalojen pohjatöitä. He ovat ammattitaitoisia ja luotettavia tekijöitä. Muutostyötkin onnistuvat ja aikataulussa on pysytty! Yhteistyö on aina sujunut hyvin ja se on vaivatonta. Yhteyshenkilöt ovat selvillä ja tietää kuka on mistäkin vastuussa. Voin suositella.”

Jaakko Alanko

Rakennusliike Puroila

"Kiitos dokumenteista, näytti hyvältä. Näyttää siltä että teidän osuus projektista meni erittäin hyvin. Huomattavasti paremmin kuin osasin ennakoida. Nyt kaikki rakentamisen tuska täytyy tulla eteen vasta myöhemmin ;) Kiitos.
Minä markkinoin teitä eteenpäin kuten lupasin. Sitä voi nyt tehdä hyvällä syyllä."

rakentaja

Maanrakennusurakka okt, Oulu

"Mahtavan suuri Kiitos talon pohjatöistä. Työmiehet olivat huippuammattilaisia ja asennoituvat työhön täydellä sydämellä asiakasta opastaen ja kertoen mitä tehdään milloinkin. Tälläiset tekijät ovat kiitokset myös ansainnet. He ovat yrityksen käyntikortti ja uskallan suositella toimintaanne eteenpäin."

rakentaja

Maanrakennusurakka okt, Kempele

"Hieno homma!
Iso kiitos, teillä on taitavat ja tehokkaat miehet ja hyvä palvelu.

Ymmärsimme viherrakentamisen myös olevan alaanne, joten pidämme teidät mielessä mahdollista kevään piharakentamista silmällä pitäen.

Kiitos siis ja hyvää loppukesää!"

rakentaja

Maanrakennusurakka okt, Oulu

"Kiitos oikein paljon teille! Olemme todella tyytyväisiä työhönne tontillamme :)"

rakentaja

Maanrakennusurakka okt, Oulu

"Mielestäni hoiditte hommat oikein mallikkaasti ja ensimmäistä kertaa minulle tulee noin perusteellinen työn dokumentointi..

Kiitos! Palaamme jatkossakin."

valvoja

Maanrakennusurakka okt, Oulu

kokonaisvaltainen maaurakointimme sisältää:

vesijohdot ja viemäröinnit

kaikki kaivuutyöt

sadevesi ja salaojat

tontin raivaus

maa-ainesten toimitukset

jyrsinnät

routasuojaus

maakaapeloinnit

kotopro- dokumentointi

näin palvelumme etenee

1. Yhteydenotto

2. Tarjous ja sopimus

3. Aikataulutus ja toteutus

4. Tyytyväinen asiakas

MUISTATHAN HYÖDYNTÄÄ KOTITALOUSVÄHENNYKSEN

Kaikki tekemämme urakoinnit ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tutustu kotitalousvähennykseen verohalinnon sivuilta

Lue lisää

SAAT MYÖS KAUTTAMME EDULLISEN RAHOITUKSEN

Mikäli urakoinnin tarve pääsi yllättämään, tarjoamme edullisen rahoituksen tekemällemme työlle. Rahoituskumppaninamme toimii OP-Pohjola. Kysy lisää myyjältämme.

Hae rahoitusta

Pyydä tarjous maanrakennusurakoinnista