Salaojitus

Salaojitus terveen asumisen perusta

Salaojitus pitää kiinteistön rakenteet kuivina. Oikein toteutettu salaojajärjestelmä lisää rakennuksen asumismukavuutta ja käyttöikää sekä nostaa sen arvoa merkittävästi.

Haapa-aho on salaojaurakoinnin luotettava ammattilainen.

Toteutamme kiinteistösi kokonaisvaltaisen salaojituksen nykyaikaisella kalustolla ja varmalla ammattitaidolla. Meiltä löytyy vuosien kokemus vaativistakin salaojien urakoinneista. Työskentelemme yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Uupuuko talosi ympäriltä rakenteita suojaavat salaojat? Onko talosi rakennettu ennen 1990-lukua tai toimiiko salaojasi heikosti? Urakoimme uudet tai hoidamme vanhat salaojat kuntoon vuosikymmenien kokemuksella. Toteutamme salaojaremontit kiinteistöihin avaimet käteen -periaatteella aikataulussa.

Milloin salaojaremontti on tarpeen?

Rakennuksen ympärille rakennettavien salaojien tehtävä on pitää rakennuksen perustukset sekä pihamaa-alue kuivina. Ilman oikein toteutettua salaojajärjestelmää vaarana on, että sade- ja sulamisvedet sekä kapillaarinen kosteus muodostavat riskin rakennuksen lattia- ja seinärakenteille. Pahimmillaan kosteus lahottaa rakenteet tai muodostaa mikrobikasvustolle suotuisat olosuhteet.

Tukkeutuneet tai huonosti vetävät salaojat tulisi saneerata kuntoon ripeästi. Tukkeutuma voi johtaa veden kerääntymiseen yhteen paikkaan, esimerkiksi sokkelin juurelle aiheuttaen merkittävän kosteusriskin. Huonosti toimivasta tai puutteellisesta salaojituksesta kertoo myös kellariin keväisin kerääntyvä vesi, rossipohjan ryömintätilaan nouseva kosteus tai sade- ja sulamisaikana märäksi jäävä kivijalka.

Oikein tehty ja toimiva salaojaremontti ehkäisee rakenteisiin kertyvää kosteutta ja pitää siten rakennuksen terveenä. Uusien salaojien asennus lisää oman kotisi asumismukavuutta ja pidentää rakennuksen elinikää jopa vuosikymmeniä. Kun sade- ja sulamisvedet poistuvat hallitusti ja turvallisesti, pihamaa säilyy kuivana ja miellyttävänä sekä asukkaille että pihakasveille. Toimiva salaojajärjestelmä on terveen rakennuksen perusta.

Valitse salaojitus Haapa-aholta

Haapa-aho on toiminut maanrakennustöiden parissa yli 20 vuoden ajan. Pitkä kokemuksemme on valtti, mutta meidät tunnetaan ennen kaikkea luotettavasta ja joustavasta toiminnasta. Asennustyöhön olemme valtuuttaneet koulutetut alan ammattilaiset. Salaojaremonttisi onnistuu asiantuntijoiden johdolla aikataulussa kustannustehokkaasti!

Olemme useiden eri tahojen erinomainen kumppani. Luomme pohjan tehokkaalle yhteistyölle säännöllisellä yhteydenpidolla ja raportoinnilla.

Onnistuneen työmme tuloksena olemme saaneet lukuisia tyytyväisiä asiakkaita talonrakentajista, yrityksistä ja kunnista. Mietimme jokaisen asiakkaan kanssa heille sopivimman aikataulun, toteutuksen ja tarjouksen. Projektimme tarjoaa hyvän mielen kaikille osapuolille alusta loppuun saakka.

Toimipisteemme sijaitsee Oulussa mutta tarjoamme kokonaisvaltaista salaojaurakointia yrityksille, yksityisille ja julkiselle sektorille kaikkialle Suomessa! Vankka ammattiosaamisemme ja nykyaikaisen kaluston teknologia takaavat parhaan mahdollisen jäljen työllemme. Mikäli salaojajärjestelmän uusiminen on sinulle ajankohtaista tai suunnittelet rakennusprojektia, käänny rohkeasti puoleemme. Täytä yhteydenottolomake tai kysy lisää suoraan myyjiltämme.

Miksi salaojaremontti?

Rakennuksen ympärille rakennettavat salaojat auttavat pitämään rakennuksen kivijalan kuivana ohjaamalla sade- ja sulamisvedet hallitusti oikeaan paikkaan. Pitämällä salaojat kunnossa, ennaltaehkäiset perustuksiin ja rakenteisiin kertyvän kosteuden aiheuttamat terveyshaitat.

Sade- ja sulamisvedet poistuvat hallitusti

Talosi perustukset pysyvät kuivina, kosteuden tuomat ongelmat ja riskit poistuvat

Lisää kodin asumismukavuutta ja turvallisuutta

Pidentää kodin ikää jopa vuosikymmeniä

Kodin jälleenmyynti helpompaa ja turvallisempaa

Miksi Haapa-ahon salaojaurakointi?

Olemme toimineet maanrakennusalalla yli 20 vuoden ajan. Pitkä kokemuksemme on valtti, mutta meidät tunnetaan ennen kaikkea luotettavasta ja joustavasta toiminnasta. Asennustyötä tekevät asentajat ovat koulutettuja alan ammattilaisia

Salaoja- ja sadevesi­järjestelmä

Uupuuko talosi ympäriltä rakenteita suojaava salaoja? Urakoimme salaojat ja sadevesijärjestelmät 20-vuotisella kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy tarjouksemme!

Salaojien korjaus ja saneeraus

Onko talosi rakennettu ennen 90-lukua tai toimiiko salaojasi heikosti? Hoidamme vanhat salaojat uuteen uskoon.

kokonaisvaltainen salaojaurakointimme sisältää:

vesijohdot ja viemäröinnit

kaikki kaivuutyöt

sadevesi ja salaojat

routasuojaus

maa-ainesten toimitukset

patolevyjen asennus

maakaapeloinnit

kotopro-dokumentointi

näin palvelumme etenee

1. Yhteydenotto

2. Kartoituskäynti ja suunnittelu

3. Tarjous ja sopimus

4. Toteutus

5. Tyytyväinen asiakas

SAAT MYÖS KAUTTAMME EDULLISEN RAHOITUKSEN

Mikäli urakoinnin tarve pääsi yllättämään, tarjoamme edullisen rahoituksen tekemällemme työlle. Rahoituskumppaninamme toimii OP-Pohjola. Kysy lisää myyjältämme.

Hae rahoitusta

Pyydä tarjous salaojaurakoinnista
    ota yhteyttä asiantuntijaamme!

    Johannes Luokkanen

    040 867 9002

    johannes.luokkanen@haapa-aho.com

    Seuraa meitä somessa