Yksityisille

Tarjoamme myös yksityisille koneurakointia. Tehdystä työstä on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennys. Toteutamme kaikki työt Avaimet käteen-periaatteella.

Toteutamme kaikki maanrakennustyöt Avaimet käteen -periaatteella takuulla aikataulussa. Onpa kyseessä uuden alueen pohjarakentaminen tai vanhan saneeraus, tarjoamme asiakkaidemme käyttöön visuaalisen näkemyksemme asiakkaan omien toiveiden ja ideoiden tueksi.

omakotitalo

Ennen talosi perustuksia tarvitset ammattitaidolla toteutetut pohjatyöt. Kysy meiltä myös esim. kivetyksistä ja muurien asentamisesta.

Pihatyöt

Tarinamme sai alkunsa pihatöiden parissa yli 20 vuotta sitten. Suunnittelemme ja toteutamme pihatyösi vankalla kokemuksella.

asiakkaiden kokemuksia meistä

”Minulla ei ole muuta kuin pelkkiä kehuja antaa. Homma hoidettiin edullisesti, nopeasti, aikataulussa ja hyvin. Urakoinnin aikana sain pyynnöstä kuvaa ja videota päivittäin työmaalta, niin ei tarvinnut edes tulla paikan päälle katsomaan. Olin tyytyväinen ja niin oli kuulemma rakennusvalvontakin. Ei tarvitse miettiä, onko Haapa-aho hyvä vai huono – se on erinomainen!”

Mika Taipalus

Kokonaisvaltainen maanrakennusurakointi uutta kotia varten

”Tuttu firma jo pidemmältä aikaa. Olemme olleet tyytyväisiä. Mitä itse olen vastaavana toiminut yhteisissä projekteissa, niin homma on toiminut hyvin. Ei tarvitse paljoa väliin puuttua ja työtä tehdään juuri niin kuin pyydetään – ja saamme myös ehdotuksia miten asiat voisi tehdä paremmin. Aikatauluissa on pysytty ja hyvää on dokumentointi. Fiksua porukkaa, tietävät mitä tekevät. Ei moitittavaa!”

Vesa Kukkola

Jopera Oy

”Haapa-aho on toteuttanut meille maanrakennusurakointeja, lähinnä omakotitalojen pohjatöitä. He ovat ammattitaitoisia ja luotettavia tekijöitä. Muutostyötkin onnistuvat ja aikataulussa on pysytty! Yhteistyö on aina sujunut hyvin ja se on vaivatonta. Yhteyshenkilöt ovat selvillä ja tietää kuka on mistäkin vastuussa. Voin suositella.”

Jaakko Ahanko

Rakennusliike Puroila

kokonaisvaltainen maaurakointimme sisältää:

vesijohdot ja viemäröinnit

kaikki kaivuutyöt

sadevesi ja salaojat

tontin raivaus

maa-ainesten toimitukset

jyrsinnät

routasuojaus

maakaapeloinnit

kotopro- dokumentointi

näin palvelumme etenee

1. Yhteydenotto

2. Tarjous ja sopimus

3. Aikataulutus ja toteutus

4. Tyytyväinen asiakas

MUISTATHAN MYÖS HYÖDYNTÄÄ KOTITALOUSVÄHENNYKSEN

Kaikki tekemämme urakoinnit ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tutustu kotitalousvähennykseen verohalinnon sivuilta

Lue lisää

SAAT MYÖS KAUTTAMME EDULLISEN RAHOITUKSEN

Mikäli urakoinnin tarve pääsi yllättämään, tarjoamme edullisen rahoituksen tekemällemme työlle. Rahoituskumppaninamme toimii OP-Pohjola. Kysy lisää myyjältämme.

Pyydä tarjous maanrakennusurakoinnista