Referenssit

Kone- ja Vihertyö Haapa-aho tarjoaa koneurakointia jo yli 20 vuoden kokemuksella. Alla uusimpia referenssejämme.

Aluerakennuskohteet:

Suovilla

Havumetsä

Kivenheitto

Purjehtija

Juoksija

Knuutilanrinne

Hoivatilat:

Vaasa

Kuopio

Humppila

Pori

Mikkeli

Hämeenlinna

Laukaa

Yritykset:

Citytalli

As Oy Havumetsä

As Oy Kivenheitto

As Oy Voimatupos

Lisäksi teemme okt-, pari- ja rivitalojen pohjia.

asiakkaiden kokemuksia meistä

”Minulla ei ole muuta kuin pelkkiä kehuja antaa. Homma hoidettiin edullisesti, nopeasti, aikataulussa ja hyvin. Urakoinnin aikana sain pyynnöstä kuvaa ja videota päivittäin työmaalta, niin ei tarvinnut edes tulla paikan päälle katsomaan. Olin tyytyväinen ja niin oli kuulemma rakennusvalvontakin. Ei tarvitse miettiä, onko Haapa-aho hyvä vai huono – se on erinomainen!”

Mika Taipalus

Kokonaisvaltainen maanrakennusurakointi uutta kotia varten

”Tuttu firma jo pidemmältä aikaa. Olemme olleet tyytyväisiä. Mitä itse olen vastaavana toiminut yhteisissä projekteissa, niin homma on toiminut hyvin. Ei tarvitse paljoa väliin puuttua ja työtä tehdään juuri niin kuin pyydetään – ja saamme myös ehdotuksia miten asiat voisi tehdä paremmin. Aikatauluissa on pysytty ja hyvää on dokumentointi. Fiksua porukkaa, tietävät mitä tekevät. Ei moitittavaa!”

Vesa Kukkola

Jopera Oy

”Haapa-aho on toteuttanut meille maanrakennusurakointeja, lähinnä omakotitalojen pohjatöitä. He ovat ammattitaitoisia ja luotettavia tekijöitä. Muutostyötkin onnistuvat ja aikataulussa on pysytty! Yhteistyö on aina sujunut hyvin ja se on vaivatonta. Yhteyshenkilöt ovat selvillä ja tietää kuka on mistäkin vastuussa. Voin suositella.”

Jaakko Ahanko

Rakennusliike Puroila

Pyydä tarjous maanrakennusurakoinnista