haapa-aho oy

Kone- ja Vihertyö Haapa-aho Oy

Kone- ja Vihertyö Haapa-aho Oy on palvellut asiakkaitaan luotettavasti ja aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tähdäten jo yli 20 vuotta. Mikään urakka ei ole liian suuri tai pieni! Toimipiste sijaitsee Oulussa, mutta  maanrakennusurakointia toteutetaan lisäksi myös pk-seudulla.

Vuosien saatossa ovat sekä työntekijä- että konemäärät lisääntyneet ja työmaat kasvaneet. Nykyisellään Haapa-ahon palkkalistoilla työskentelee jo yli kaksikymmentä työntekijää.

Yrityksen perusti vuonna 1998 pihatöiden parissa urakoinut Miika Haapa-aho. Muutaman vuoden kuluttua tästä käynnistyivät jo ensimmäiset maanrakennustyöt rakennuksien pohjilla.

Vankka osaaminen ja nykyaikainen kalusto takaa parhaan työn jäljen. Kalusto koostuu tela-alustaisista pääasiassa 25-35 tonnin koneista, joissa on kaikissa 3D-mittalaitteisto.  Käytössä ovat kaikki tarvittavat laitteet sekä välineet suunnitteluun, mittauksiin ja muihin maanrakennuksessa tarvittaviin toimenpiteisiin.

Jätämme jälkeemme vain kohteita, joista voimme olla ylpeitä!

Olemme Haapa-aholla aina olleet tarkkana työn laadusta. Se ei saa kärsiä millään verukkeella. Voimme aina olla rehellisen ylpeitä jokaisesta työmaastamme. Pitkän kokemuksen ansiosta kykenemme arvioimaan realistisesti kulloiseenkin työhön kuluvan ajan ja kaluston – näin pystymme lupaamaan aikataulun, jossa myös pysymme. Ratkaisu on kustannustehokas niin meille kuin asiakkaallekin!

Teemme työmme suurella ammattiylpeydellä rehellisesti, tunnollisesti ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Periaatteen vuoksi emme etene rimaa hipoen vaan aina asiakkaan kannalta paras lopputulos mielessä. Olemme niittäneet mainetta luotettavana yhteistyökumppanina niin rakentajien kuin muidenkin toimijoiden parissa.

Onnistuneen työmme tuloksena olemme saaneet lukuisia tyytyväisiä asiakkaita talonrakentajista, yrityksistä ja kunnista. Jokainen projekti mietitään asiakkaan omaa visiota kuunnellen ja näkemykset huomioon ottaen, aina ammattitaitoisesti toteutettuna. Projektimme tarjoaa hyvän mielen kaikille osapuolille alusta loppuun saakka.

Haapa-aho palvelee yksityisiä ja yrityksiä ympäri Suomen

Tarjoamme kokonaisvaltaista koneurakointia maanrakennustarpeisiin. Toimenkuvamme kattaa yksityisten, yritysten ja julkisen sektorin työmaat. Vastaamme ammattitaidolla kaikenkokoisista maanrakennusprojekteista julkisten rakennusten, hoivakotien ja toimitilojen pohjatöistä omakotitalojen maanrakennusurakointiin ja salaojitukseen. Toimenkuvaamme kuuluvat myös laajat aluerakennuskohteet sekä piha- ja puistoalueiden maansiirtotyöt.

Tehokkaan kalustomme ja rautaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme työskentelemään vaativissakin olosuhteissa ympäri vuoden – lumi tai pakkanen ei ole esteenä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Nykyisellään toimialueemme kattaa koko Suomen. Oulun alueen lisäksi olemme työskennelleet muun muassa Rovaniemen, Ilomantsin, Vaasan, Kokkolan, Kuopion, Kajaanin, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella. Pystymme tarjoamaan palveluitamme aina pohjoisesta etelään, Helsinkiä ja muuta pääkaupunkiseutua myöten!

Luota ammattilaiseen, anna Haapa-ahon toteuttaa maanrakennusprojektisi!

Maanrakennustyöt ovat onnistuneen rakentamisen perusta. Ne varmistavat omalta osaltaan sen, että maa pysyy tiiviinä sekä kuivana, jolloin rakennus seisoo suorana vuosikymmenestä toiseen. Maansiirtotöissä kannattaa aina luottaa asiantuntevaan ammattilaiseen – huonolle perustalle on kallista rakentaa.

Mikäli maanrakennustyöt tai salaojaurakoinnit ovat sinulle tai yrityksellesi ajankohtaiset, käänny rohkeasti puoleemme. Täytä yhteydenottolomake ja kysy lisää suoraan myyjiltämme!

Olemme panostaneet paljon myös yhteistyökumppaneihimme:

Pyydä tarjous maanrakennus­urakoinnista
  tyytyväinen asiakas toimintamme keskiössä

  Laadukkaalla työnjäljellä ja joustavalla sekä luotettavalla toiminnalla pyrimme ennen kaikkea asiakkaamme tyytyväisyyteen

  Paras lopputulos

  Pitkän kokemuksemme tuoma ammattitaito, sekä moderni kalusto takaavat parhaan lopputuloksen haastavissakin kohteissa.

  Joustava

  Tuliko viime hetken toiveita tai oivalluksia? Kykenemme huomioimaan ajatuksesi myös työn eri vaiheissa.

  Luotettava

  Meille on tärkeää että projektin kulku on selkeä molemmille osapuolille ja että urakka valmistuu annetussa aikataulussa.

  Seuraa meitä somessa