Trainee ohjelman kautta Kone- ja Vihertyö Haapa-aholle töihin!

22.2.2021


Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla? Haluatko osallistua monipuoliseen harjoitusohjelmaan ja kehittyä maanrakennusalan huippuosaajaksi? 3-5 kuukauden harjoitusohjelman jälkeen mahdollisuus jatkaa vakituisessa työssä!
Harjoitusohjelman sisältö
Kone- ja Vihertyö Haapa-aho hakee harjoittelijaa toimihenkilörooliin Oulun toimistoon. Työ koostuu monista erilaisista toimistotehtävistä, joista tärkeimpiä on tarjouslaskentaprosessi, kustannuslaskenta, piirustuksien luku ja mitoittaminen ja erilaiset assistentin työt. Näiden taitojen oppiminen vaatii hyvää käytännön ymmärrystä maanrakennustöistä, ja siksi harjoittelu on vaiheistettu niin, että ensimmäisen 1-2 kuukauden ajan harjoittelija osallistuu käytännön työmaatyöhön lapiomiehenä. Lapiomies on kaivinkonekuljettajan työpari työmaalla, ja lapiomiehellä on tärkeä rooli onnistuneessa työmaaprojektissa. 1-2 kuukauden aikana harjoittelija pystyy osallistumaan useampaan työmaahan, ja oppii käytännön kautta maanrakennustyön ydintekemisen. Tämän jälkeen työ siirtyy harjoittelun loppuajaksi toimistolle, jossa harjoittelijalle opetetaan uusien hankkeiden tarjouslaskentaprosessia ja muita toimistolta käsin tehtäviä asioita. Kokonaisuudessaan harjoittelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia maanrakennusyrityksen ydinprosessit ja kehittää osaamista monipuolisesti. Jos harjoittelu sujuu hyvin, sen jälkeen on mahdollisuus jatkaa vakituisessa työssä. Näin ollen tämä paikka sopii opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle henkilölle. Harjoittelun kesto on 3-5 kuukautta ja se alkaa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Harjoittelusta maksetaan palkkaa.
Millaista henkilöä haemme
Olet koulutustaustaltasi tekniikan tai liiketalouden opiskelija, joka on opintojen loppusuoralla ja jolla on mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa harjoittelun jälkeen. Opintojen tarkkaa sisältöä tärkeämpää on kiinnostus maanrakennusalan työhön, oma-aloitteisuus ja hyvä asenne. Työ vaatii hyviä atk-taitoja, ja sinulle opetetaan keskeisten järjestelmien käyttö (ERP: Talosofta, talous: Visma Fivaldi).

Miten haet harjoittelupaikka?
Jos tämä kuvaus herätti kiinnostuksesi, laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo osoitteeseen johannes.luokkanen@haapa-aho.com.

Lisätietoja voit kysyä:

  • Johannekselta (johannes.luokkanen@haapa-aho.com) 040-8679002

tai:

  • Miikalta (info@haapa-aho.com) 040-7233280
  • Juho-Mikolta (myynti@haapa-aho.com) 040-1589599